deduintevisste

Alla inlägg under februari 2014

Av Linnea Dahlén - 11 februari 2014 20:59

Woohooo snart alla hjärtans dag och då blir de att träffa lite kompisar och sen chilla i soffan:)
Myss myss ju :D

Av Linnea Dahlén - 11 februari 2014 20:52

Ibland funderar man nästan på varför folk börjar knarka, men om man verkligen tänker till så förstår man ju varför... dock finns det så mycket som inte är bra med det. Fast det är ju riktigt korkat att testa men ändå verkligar de ganska chill :o att bara glömma alla bekymmer för en stund skulle vara gött :D me nej nej och nej jag ska inte!!! Lovat att jag inte ska testa så ska inte;)

Av Linnea Dahlén - 11 februari 2014 18:33

Guud va lätt irriterande man kan bli... avskyr verkligen när folk klagar på hur man svarar på uppgifter eller hur man stavar i svaren. Det är inte alltid man skriver på rätt sätt eller stavar helt korrekt eftersom vi alla stavar fel ibland och vissa har svårt med stavnigen. Man kan hjälpa till men man behöver inte kommentera hur man gör, sånt driver mig till vansinne!!!

Follow me and i follow you :*

Av Linnea Dahlén - 9 februari 2014 22:00

Man är med om saker hela ens liv, vissa saker fastnar verkligen i ens huvud eftersom man blir rädd att de ska hända igen. Det behöver inte vara något stort utan de kan vara en liten sak också.
Man kan få det svårt att gå vidare och låsas som ingenting har hänt.
Eftersom man skadas ändå på ett psykiskt sätt, även om man inte tänker på att de kan ha skadat dig så märker du det när du är med om ungefär samma sak (eller är de samma sak) för om du har blivit skadad utav de, så kommer du får det jätte svårt att göra samma sak igen även om de är med någon/några du kan lita på upp till 110 procent.
Du måste lära dig själv att du kan komma över din rädsla om de och lita på på personen/personerna som bara vill dig väl. Det värsta du kan göra är att stöta bort dem.

Av Linnea Dahlén - 9 februari 2014 21:04

Guud va jag har varit nervös i helgen och jävligt förkyld:(
Min finaste ängel kom över i helgen då vi åkte och kolla på en innebandy match i Stockholm, då det var klinte hamn mot Hammarby och klinte vann :D träffade mickes närmaste tjej kompis under tiden ååå gud vad nervös jag blev och var:o
Men de gick ju bra ändå:)

Av Linnea Dahlén - 4 februari 2014 21:25

Usch sovit dåligt i natt pga sömn problem och så får man en tuff dag i skolan då engelska läraren vill snacka med en och kuratorn utav alla ville också snacka med en... jahap få undrade man nästan vad dem skulle säga.
Allt slutade hyfsat och går nu och lägger mig med ett hyfsat lugn i kroppen.

Av Linnea Dahlén - 3 februari 2014 18:28

Cancer finns i olika slag, vissa ärftligt vissa inte. Vissa har bröst cancer och vissa har blodcancer sen finns de dem som har skelettcancer som finns överallt i kroppen.
Cancer är de värsta som kan vända, okej kanske inte de värsta men en utav de värsta i alla fall.
Man kan operera bort cancern men de är aldrig säkert att dem fick bort de helt.
När en nära till dig dör. Dör utav cancer så får man leva med en rädsla inom sig, en rädsla att de ska hända någon annan. Men de värsta är när man inte ens hinner säga hejdå eller jag kommer sakna dig eller dela några minnen med dom.
Ikväll vill jag hedra alla som har dött i cancer
Vila i fred

Ovido - Quiz & Flashcards